Lana Pudar

Mlada mostarska plivačica Lana Pudar 15 poslednjih dana je u fokusu javnosti nakon što je izborila plasman na Olimpijske igre u Tokiju a njen otac Velibor oglasio se na Fejsbuku povodom određenih spekulacija da bi u budućnosti mogla promeniti sportsko državljanstvo i nastupati za drugu državu. Specijalistica je za delfinov stil.


Pin On Ostale Vijesti

Lana Pudar a 15-year old from Bosnia and Herzegovina swam a 5737 in the womens 100 butterfly on Friday at the Serbian Open breaking Amina Kajtazs record of.

. 16 hours agoBosanskohercegovačka plivačica 16-godišnja Mostarka Lana Pudar ostvarila je najveći uspjeh karijereNakon što je postala europska prvakinja u disciplini 100 metara delfin na Europskom prvenstvu u plivanju pojavio se kako prenose mediji u BiH skandalozan naslov u srpskom Kuriru. Svjetsko seniorsko prvenstvo u plivanju na 50m Budimpesta. After bursting onto the international scene early last year Pudar has become a.

Results Medals Profile Personal Best Results. Lana Pudar mlada i talentovana plivačica iz Bosne i Hercegovine sa samo 16 godina postala je šampionka na Evropskom prvenstvu u Rimu u disciplini 200 metara delfin. Lana Pudar finalna trka na 200m delfin na Evropskom juniorskom prvenstvu u Bukurestu i ubjedljivo prvo mjesto.

Mlada plivačica iz Mostara Lana Pudar 15 postala je glavna tema u regionu nakon što je na takmičenju u Beogradu isplivala A normu za Olimpijske igre u kategoriji delfin. Lana Pudar nastavila je pomjerati granice i pisati historiju bh. Iako ima samo 15 godna Lana ima rezultate koji su među najboljim na svetu i nema sumnje da je pred njom blistava budućnost.

È stata la seconda nuotatrice più giovane a competere alle specialità del. Kćerka je Velibora Pudara nekadašnjeg nogometnog golmana. Fan page od Lane Pudar Bosanskohercegovačka plivačica.

Svjetsko seniorsko prvenstvo u plivanju na 50m Budimpesta. 5924 likes 4913 talking about this. Figli del calciatore bosniaco Velibor a quindici anni ha rappresentato la Bosnia ed Erzegovina ai Giochi olimpici estivi di Tokyo 2020 in cui si è classificata diciannovesima nei 100 metri farfalla.

Bosanskohercegovačka plivačica 16-godišnja Mostarka Lana Pudar ostvarila je najveći uspjeh karijereNakon što je postala europska prvakinja u disciplini 100 metara delfin na Europskom prvenstvu u plivanju pojavio se kako prenose mediji u BiH skandalozan naslov u srpskom Kuriru. Results Medals Profile Medals Breakdown. Lana Pudar stigla je u sredu do zlatne medalje u trci na 200 metara delfin stilom na Evropskom prvenstvu u plivanju koje se održava u Rimu.

Lana Pudar Mostar 19 gennaio 2006 è una nuotatrice bosniaca specializzata nello stile farfalla. Rezultatom 200681 mlada Lana ispisala je istoriju i stigla do zlatne medalje dok je u disciplini 100 metara delfin osvojila i bronzano odličje. Antonella Crispino ITA 21097.

Lana Pudar u sedmoj stazi izborila polufinale kao ukupno 12-ta. Pošto su joj roditelji srpske nacionalnosti a tata je. FINA and Olympic medals 2 0 Gold.

Fan page od Lane Pudar Bosanskohercegovačka plivačica. Lana Pudar bosanskohercegovačka je plivačica. Nova europska prvakinja nije htjela Srbiju izabrala Bosnu.

Mlada Mostarka je do historijske medalje za BiH došla preplivavši dionicu u. Lana Pudar bosanskohercegovačka je plivačica. Najpre je zasijala bronza a.

Bosanskohercegovačka plivačica šesnaestogodišnja Lana Pudar zabeležila je novi veliki uspeh. Lana je trku završila u vremenu 20681. Pudar je u trci na 200 metara delfin osvojila zlatnu medalju.

Swipe or use arrows to view full table Swipe horizontally to view full table Event. Marta 2021 kvalifikovala se za Olimpijske igre 2020. FINA and Olympic medals 2 0 Gold.

Lana Pudar finalna trka na 50m delfin na Evropskom juniorskom prvenstvu u Bukurestu i fantasticnim sprintom zadnjih 10 metera obezbjedjeno prvo mjesto. 16-year-old Lana Pudar out of Bosnia and Herzegovina just keeps rolling. Dominantna trka najbolje BH plivacice opet isp.

Na Otvorenom prvenstvu Srbije održanom 12. Naša najbolja plivačica je na tekućem Evropskom prvenstvu kojem je domaćin Rim osvojila bronzu u disciplini 100 metara delfin što je prva medalja za BiH s evropskih seniorskih prvenstava. Kvalifikaciona utrka na 200m delfin.

Plasirala se na Ljetne olimpijske igre 2020 i samo sa 15 godina postala je državna. Bronze B Total World Swimming Championships 25m. Finalna trka Lana Pudar na 200m delfin gdje je zauzela IZVANREDNO 6 mjesto kao najbolje plasirana.


Video Mlada Mostarka Lana Pudar Oborila Rekord Mitinga Star 48 Godina Hercegovina In


Foto Helena Cule Seniorska Viceprvakinja Bosne I Hercegovine In 2021 Baseball Cards Mostar Baseball


Inez Cropped Blazer Biscuit 6 Tan Beige In 2022 Cropped Blazer Linen Blazer Blazer


Pin On Ostale Vijesti


Fantasticna Bh Plivacica Lana Pudar Stigla U Mostar Prijatelji Joj Spremili Docek Mostar Ferris Wheel Fair Grounds


Pin On Mostar


Rudar Prijedor Sutra Gostuje U Kozarskoj Dubici In 2021 Sutra


Baby Pink Satin Button Through Shirt


Sampionka Evrope Lana Pudar Doputovala U Sarajevo Sretna Sam Zadovoljna I Ponosna In 2021


Pin On Ostale Vijesti


Pin On Mostar


Video Pogledajte Kako Je Mostarka Isplivala Olimpijsku Normu I Odusevila Komentatore Iz Srbije Tennis Court Basketball Court Court


Pin On Mostar


2021 Plus Size Women S Plush Hooded Sweater Coat In 2022 Hooded Sweater Coat Hooded Sweater Spring Outfits Casual


Pin On Ostale Vijesti


American Vintage Women S Sweater Ocher S Int


Pin On Ostale Vijesti


Pin On Ostale Vijesti


Pin On Ostale Vijesti

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel